Podporujeme podujatia v Turčianskych Tepliciach

V tradičnom termíne, 30. apríla, sa aj tento rok uskutočnil tento populárny turčiansky „tradicionál“ medzi behmi tešiaci sa obľube u bežcov z Turca i okolia. Počasie nebolo ideálne, napriek tomu sme mohli na štarte privítať dohromady 156 bežcov. Pre všetkých boli pripravené pekné ceny, účastnícke medaily a pre najmenších sladkosť ako odmena za ich snaženie.


Súťažilo sa v behu na 800 metrov v tzv. Behu Tepličanov, v behoch detí, v hobby behu na 5 km a v hlavnej disciplíne behu na 10 km. V behu na 5 km zvíťazil v mužoch pravidelný účastník Ján Néger (KBL ŠKP Martin), druhé miesto obsadil Martin Čillík (MKL Kremnica) a tretie miesto vybehal domáci Andrej Rešetár. V ženách skončila prvá Anna Balošáková (AK Čadca), druhá bola Jana Hirnerová zo Žiliny a tretia domáca Emma Siekelová (Aquapark-triatlon o. z., Turčianske Teplice). V behu na 10 km si v mužoch do 39 rokov prvenstvo vybojoval domáci pretekár KB BS Turčianske Teplice Ján Vladár reprezentujúci Extreme obstacle runners, pred druhým Henrichom Haschom (Slovalco) a tretím, opäť domácim pretekárom, Michalom Kubíkom (KPHC Turčianske Teplice). V hlavnej ženskej kategórii žien do 34 rokov zvíťazila Petra Fašungová (RM Sportresort), druhé miesto obsadila Michaela Kucháriková (AC Kriváň Liptovský Mikuláš) a tretia skončila Lenka Škutová (KBBS Turčianske Teplice). Z pohľadu do výsledkovej listiny môžeme skonštatovať, že 40. ročník Behu zdravia mimoriadne prial domácim pretekárom a verím, že tento trend bude zachovaný aj v budúcich rokoch.

Podujatie podporili: Strabag, Rajec, Vinotéka André, kaviareň Central cafe & restaurant, COOP Jednota Turčianske Teplice, reštaurácia Mimosa, Morky Petránek, Bryndziareň Turčianske Teplice, Združenie kresťanských podnikateľov a manažérov Slovenska, Šťastná izolácia, Spoločný hydinársky podnik, Prima banka, LM Investments, Dušan Teltsch ml.

Zdroj: Teplické zvesti 5/2019

Kontaktné údaje

ELEGANCIO s.r.o.
Hájska cesta 549/2
039 01  Turčianske Teplice
SLOVENSKO
Pon-Pia 8:00-16:00

Fakturačné údaje

ELEGANCIO s.r.o.
1. mája 913/2
039 01  Turčianske Teplice
SLOVENSKO
IČO:  53 22 74 41

Kto sme

„S vášňou staviame a zatepľujeme vaše príbytky. Snažíme sa priniesť kúsok šťastia do vašich domovov, pretože len šťastný človek tvorí šťastnú budúcnosť. Poďme tú vašu tvoriť spolu!“
Rasťo Kmeť— Ing. Rastislav Kmeť, majiteľ
Na zabezpečenie funkčnosti a analýzu návštevnosti používame súbory „cookies